Aydın’ın Efeler ilçesinde 40 yıldır camcılık yapan Sencer Gündüz, Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası başkanlığına aday oldu. Başkan adaylığını açıklamasının ardından Gündüz, gece-gündüz demeden esnafla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor. Hazırladığı projelerle esnafa değer katmayı hedefleyen Gündüz, 28 Ocak Cuma günü Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasında yapılacak olan kongreye sarı renk listeyle girecek.

“ESNAFIMIZ BİZE BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖSTERİYOR”

Esnafın sorun ve taleplerini yakından bildiğini kaydeden Gündüz, başkanlığa seçilmesi halinde esnafın sorunlarını çözeceğini, taleplerini de hayata geçireceğini ifade etti. Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Gündüz, “Kongre öncesi esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Esnafımız bize büyük bir teveccüh gösteriyor. Bu teveccühten oldukça mutluyuz. Üyelerimizin bize karşı olan bu sevginin kongremizde sandığa yansıyacağından şüphemiz yok.” diye konuştu.

“BİZ HİZMETE TALİP, ÜYELERİMİZİN TAKDİRİNE HİZMETKARIZ”

Hizmete talip olduklarını dile getiren Gündüz, “Uzun yıllardır meslek camiamızın sorunlarını iyi bilen, heyecanlı, bir o kadar da azimli yeni bir ekip olarak Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası'na hizmet için talibiz. Farklı meslekleri ve sektörleri içinde bulunduran Meslek Odası olarak şu unutulmamalıdır ki, duyarlı meslektaşlar olarak birlik olursak, mesleğimizin önünde bulunan problemleri daha kolay bir şekilde çözebileceğimize eminim. Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası olarak amacımız, meslektaşlarımızla birlik olup, kamuoyu oluşturarak haklarını arayacağı bir platform ve mesleğimizi geleceğe taşıyan aktörlerden birisi olmak için yola koyulduk. Biz hizmete talip, üyelerimizin takdirine hizmetkarız.” şeklinde konuştu. Büyük heyecana sahne olması beklenen kongrede 250 üye oy kullanacak.