Köşk Necati Ünal Düğün Salonu’nda gerçekleşen Köşk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimli Olağan Genel Kurulu’na Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESEOB) Başkanı Selahattin Çetindoğan, oda başkanları ve ilçe esnafı katıldı. Divan Başkanlığını AYESOB Başkanı Selahitttin Çetindoğan’ın yaptığı genel kurulda odanın faaliyet ve denetim raporları kabul edildikten sonra seçime gidildi. Üç adayın yarıştığı seçimde 967 üye oy kullandı. Sandıkların açılmasının ardından 28 oy geçersiz sayılırken 487 oyla en çok oyu alan Mustafa Ergücü, Köşk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeniden başkanı seçildi. Diğer adaylar
Muzaffer Bölük 362 oy, Süleyman Akyol ise 90 oy aldı. Odanın başkanlığını 4 yıl daha yapacak olan Mustafa Ergücü’nün yönetiminde Kemal Aydın, İlker Gül, Armağan Yeni, Ünal Görgülü, Ramazan Yalçın, Mehmet Eyefçi, Umut Ümmet Akbaba ve Adem Turhan yer aldı.

HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Esnafa hizmet etmeye devam edeceği için sevinçli olduğunu belirten Başkan Ergücü, “Kıymetli Köşk esnaflarımızın teveccühü ile 2022 yılı seçimli Olağan Genel Kurulumuzu tamamladık. Yönetim kurulu, denetim kurulu üyelerim ve personelimiz ile esnafımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bana ve yöneticilerime yeniden bu görevi layık gören tüm esnaflarımıza teşekkür ederim” dedi.