Aydın’da çalışmalarını sürdüren Aymelek Derneği, hayırsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü olmaya devam ediyor. Bugüne kadar on binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa destek olan Aymelek Derneği, son olarak Sultanhisar’ın Eskihisar Mahallesi’nde yatağa bağımlı olarak yaşayan vatandaşın yüzünü güldürdü. AK Parti Sultanhisar Başkanı Yüksel Yılmazoğlu ile birlikte mahalleye giden Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, hayırseverlerin desteğiyle temin edilen hasta yatağını ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştırdı.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”


Her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, “Aymelek Derneği olarak bu kış mevsiminde de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına destek olmak istedik. Bu doğrultuda hayırseverlerimizin desteğiyle temin edilen hasta yatağını ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaştırdık. İhtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Partili Yılmazoğlu ise şu ifadeleri kullandı: “Eskihisar Mahallesinden Mehmet kardeşimize Aymelek Derneği’nin getirdiği hasta yatağını götürdük. Allah acil şifalar versin inşallah. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Teşekkürler Aymelek, teşekkürler Yurdagül Altınbaş ablam.”