Aydın’da 1992 yılından bu yana hizmet veren Koç Unlu Mamulleri’nin sahibi Kemal Koç, Aydın Tatlıcı Şekerci ve Fırıncılar Odası başkanlığına aday oldu. Önümüzdeki ay yapılacak olan kongre öncesi başkan adaylığını açıklayan Koç, Aydın Tatlıcı Şekerci ve Fırıncılar Odası’nı hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi. Meslekte 40 yıldır yer aldığını kaydeden Koç, esnafın sorun ve taleplerini yakından bildiğini, başkanlığa seçilmesi halinde esnafın sorunlarını çözeceğini, taleplerini de hayata geçireceğini ifade etti.

“ESNAFIMIZ İÇİN GÜZEL PROJELERİMİZ VAR”


Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Koç, “Şu ana kadar esnafımız bize büyük bir teveccüh gösteriyor. Bu teveccühten oldukça memnunuz. Üyelerimizin bize karşı olan bu sevginin kongremizde sandığa yansıyacağından şüphemiz yok. Biz hizmet için başkanlığa talibiz. Esnafımız için güzel projelerimiz var. Göreve geldiğimizde projelerimizi hayata geçirerek esnaf arkadaşlarımıza her alanda değer katacağız.” diye konuştu.

“ARTIK DEĞİŞİM VE BİRLİK OLMA ZAMANI”


Önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri toplantıyla yönetim kurulunu tanıtacaklarını dile getiren Koç, “Yönetim kurulumumuz genç ve dinamik bir ekip. Bu çalışkan ekibimizle birlikte üyelerimize en güzel şekilde hizmet vereceğiz. Seçilmemiz halinde üyelerimizin sesini hem yerel hem genel yöneticilere en gür şekilde duyuracağız. Artık değişim ve birlik olma zamanı. Ben herkesin başkanı olacağım. Üyelerimin menfaatleri doğrultusunda çalışarak odamızı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu.