Clinic Ege, Nazilli Zafer Mahallesi 14/3 sokak numara 7’de kapılarını hizmete açtı. Alanında Uzman Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Uslan ve Uzman Dr. Ahmet Gülhan Uslan tarafından açılan muayenehane, nezih ortamda hasatlarına hizmet verecek.

‘HASTALARIMIZ İÇİN NEZİH BİR MUAYENEHANE HAZIRLADIK’


Daha önce Nazilli’de özel bir hastanede hizmet verdiğini söyleyen Op. Dr. Esra Uslan, “2003 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrah Paşa Tıp Fakültesini kazandım. 2009 yılında mezun olduktan sonra 2019-2014 yılları arasında Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Kadın Doğum Uzmanı unvanımı aldım. Sonrasında doğu hizmetim için Siirt’te görevi yaptım. Muayenehanemizi açmadan önce Nazilli’de özel bir hastanede hizmet veriyordum. Eşim ile birlikte açmış olduğum muayenehanemizde hastalarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

‘EN AYRICALIKLI HİZMETİ SUNMAK İÇİN BURADAYIZ’


2008 yılında İstanbul Cerrah Paşa Tıp Fakültesinden mezun olan Uzm.Dr. Ahmet Gülhan Uslan ise, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasını Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladığını söyleyerek, “2019 yılında 1 yıl Nazilli’de özel bir hastanede görevimi yerine getirdikten sonra eşim ile birlikte kendi muayenehanemizi açtık. Amacımız, Nazilli’de Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları için en ayrıcalıklı hizmeti en iyi şekilde sunmak” dedi.