Marka ilçe yapmayı hedeflediği Koçarlı'ya daha fazla hizmet ve yatırım kazandırmak için Ankara'nın yolunu tutan Belediye Başkanı AK Parti'li Nedim Kaplan, üç günlük Ankara programının ikinci gününde de yoğun mesai harcadı.

YAVUZ YALNIZ BIRAKMADI


Gün boyu partisinin Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un eşlik ettiği Başkan Kaplan, ilk olarak Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'yi ziyaret etti. Bakan Pakdemirli ile tarımsal amaçlı soğuk hava deposu, Adnan Menderes Kent Ormanı yenileme çalışması, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü hizmet binası, Kocababa Deresi ıslah çalışması ve peyzaj düzenlemesi ile ilgili istişarelerde bulunan Kaplan, daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile bir araya geldi. Kaplan, Bakan Yanık ile Engelsiz Yaşam Merkezi, Engelsiz Yaşam Parkı ve Yaşlı Yaşam Köyü projelerini konuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na da geçen Kaplan, Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak ve İl Bank Genel Müdürü Yusuf Büyük ile görüştü.

SON ZİYARET BAYDAŞ'A


Belediye Başkanı Kaplan, günün son ziyaretini, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Selim Baydaş'a yaptı. Makamında buluştuğu Baydaş ile KYK yurdu, Yeniköy trap atış merkezi, Yeni Mahalle yaşam merkezi ve spor tesisleri, gençlik merkezi, kapalı spor salonu ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzu projelerini ele alan Kaplan, destekleri için milletvekili Yavuz’un yanı sıra bakanlar Pakdemirli ve Yanık ile Baydaş, Konak ve Büyük’e teşekkür etti.

"VİZYON PROJELERİMİZ YOLDA"


İlçesinde yapımı devam eden ve hayata geçirmeyi planladığı projelerin takipçisi olmaya devam eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "İşimiz; hizmet yolunda, vatandaşlarımızdan aldığımız güçle, daima bir adım ilerisi. Koçarlı’mız için vizyon projelerimiz yolda" dedi.