Aydın İncirliova’da kick boks sporcuları 16 yaşındaki Emel Urfalıoğlu ile 14 yaşındaki kardeşi Melek Urfalıoğlu, 19-27 Ocak tarihlerinde Ordu’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılacak. İncirliova Belediyesi adına şampiyonada boy gösterecek sporcu kız kardeşlere İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan önemli bir destek geldi. İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Uçak, makamında bir araya geldiği Emel-Melek Urfalıoğlu’na şampiyona öncesi malzeme, ulaşım gibi ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak amacıyla 1000’er lira verdi.

SPORCULARIN YANINDAYIZ

Başarılı sporculara destek olduklarını belirten Başkan Uçak, “Esnafımızın yanında olduğu gibi başarılı sporcularımızın da yanındayız. Verdiğimiz destekle sporcularımız en iyi şekilde şampiyonaya hazırlanıp şampiyonadan güzel sonuçlarla ilçemize döneceklerdir. Ben sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

MORALİMİZ ÜST SEVİYEDE

Daha önce katıldığı Okullar Arası Türkiye Yıldızlar Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda 2 kez Türkiye 2’ncisi, 3 kez Türkiye 3’üncülüğü, 1 Avrupa 2’nciliği, 17 kez de Ege bölge şampiyonluğu kazanan Emel Urfalıoğlu, “Pandemi sonrası ilk kez düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na katılacağız. Hedefim ise Türkiye şampiyonu olmak. Şampiyonaya babam ve ağabeyimle özel olarak hazırlandım. Tek eksiğimiz maddi destekti. Bize sağlanan bu destek bizi çok mutlu etti, moralimiz üst seviyeye çıktı” dedi.

GÜVENLERİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Melek Urfalıoğlu da ablasıyla birlikte şampiyonadan madalya ile döneceğini belirterek, “Ege Bölgesi şampiyonlukları kazandım. Ancak hedefim daha büyük madalyalar kazanmak. Ablam gibi öncelikli hedefim Türkiye şampiyonu olmak ve bize duyulan güveni boşa çıkarmamak” diye konuştu. Sporcuların babası marangoz Sebahattin Urfalıoğlu ise sağladığı destekten dolayı Başkan Uçak’a kızları adına teşekkür etti.