Atça Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 2014 ve 2018 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği yapan, 2018 ve 2022 yıllarında başkanlık görevini yürüten İsa Durak, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’ sözü ışığında esnaf ve sanatkarlarımıza hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edebilmek için yeniden adayız” dedi.

‘YAPTIĞIMIZ HİZMETLER’

Mevcut Başkan Durak, yaptığı basın açıklamasında görevde olduğu sürece imza attıkları hizmetleri anlatarak çalışmalarına yeni dönemde de hız kesmeden devam etmek istediğini vurguladı. Durak, “Odamızda genel sekreter olarak çalışmakta olan Olgun Özen’in 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle emekliliğe hak kazanması nedeniyle tüm yasal hakları ödenerek emekli olmuştur. Nazilli Sınav Koleji ile yüzde 50 burs anlaşması yaparak esnafımızın çocuklarına indirimli eğitim imkanı sunulmuştur. Nazilli Referans Hastanesi ile yüzde 10 indirim anlaşması yaparak esnafımız ve 1. derece yakınlarının indirimli sağlık hizmeti almasını sağladık. Aydın Büyükşehir Belediye ve Sultanhisar İlçe Belediyesi ile koordineli olarak, pandemi nedeniyle berber ve kuaför salonlarının dezenfektan işlemlerini gerçekleştirdik. Covid-19 salgı nedeniyle esnaf ve sanatkarlarımıza yıkanabilir maske diktirip dağıttık. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza yelek yaptırıp dağıttık. Atça BP akaryakıt istasyonu ile akaryakıtta yüzde 5, yağda yüzde 10 indirim anlaşması yaparak esnafımızın indirimli yakıt kullanmasını sağladık. Pandemi sürecinde devletimiz tarafından esnaf ve sanatkarımıza yapılan yardım ve destekler en kısa zamanda ilan ve SMS yoluyla bilgilendirilmiş olup, yardım almaları için e-devlet üzerinden başvuruları odamız tarafından yapılmıştır” diye konuştu.
Başkan adayı Durak, yaptığı açıklamanın sonunda yönetim kurulu üyelerini açıkladı. Durak, asil üyelerin, Süleyman Demirel, Ali Alıcıoğlu, Mehmet Emin Arıcan, Gökhan Derilgen, Serkan Arslan ve Cihan Demiralp olduğunu aktardı. Yedek üyeler ise, Ali Ersoy, Dinçer Çölgeçenoğlu, Ozan Algür, Hasan Ali Dalkıran, Ömer Geyen, Serkan Çalt ve Ömer Karatay olarak açıklandı. Denetim Kurulu da, Ali Polat, Armağan Elibol, Mustafa Süer, Ali Uçar, Serdar Güleç ve Bahtiyar Kaşka’dan oluşuyor.