Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, kütüphanesi olmayan veya yeterli düzeyde kitapları olmayan ilkokul ve ortaokullara yönelik başlattığı kitap toplama kampanyası kapsamında, Nazilli'ye bağlı Aşağıyakacık Mahallesi'nde bulunan Aşağıyakacık ilk ve ortaokulu için topladığı kitapları teslim etti. Örnek hareketiyle Nazilli halkının takdirini kazanan üniversiteli gençler, kitaplar ile buluşan çocukların heyecanlarına ortak oldu. Üniversiteli gençler, eksiklikleri bulunan kütüphaneye herkesin destek verebileceğini söyleyerek vatandaşlardan kitap bağışı yapmalarını istedi.

'EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR'


Kitapların teslimi sırasında mutlulukları gözlerinden okunan gençler, "Bizleri en iyi şekilde karşılayan Serpil öğretmen ve tüm okul idaresine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Son olarak Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü ile bitirmek istiyoruz. En hakiki mürşit ilimdir" diye konuştu.
'Paylaşacak bir kitabın var mı?' sloganıyla başlattıkları kampanyaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden üniversiteli gençler, kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşların 0555 167 27 63 ve 0555 051 09 33 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşabileceklerini ve kampanyayla ilgili detaylı bilgilerin bu numarayı arayan vatandaşlara verileceğini ifade etti.