CHP Germencik İlçe Gençlik Kolları'nda başkan değişikliği yaşandı. Çeşitli sebeplerden dolayı görevinden ayrılma kararı alan Onur Kocabaş'ın yerine Nedim Can Çetin atandı. Parti binasında düzenlenen devir-teslim törenine CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, CHP Germencik İlçe Başkanı Salih Çavuş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pelin Çavdarlı ve partililer katıldı.

"PARTİM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Törende konuşan Kocabaş, görevinden ayrılmasına rağmen partisinin hizmeti ve emrinde olmaya devam edeceğini belirterek, "Çeşitli sebeplerle partime hizmet edemediğimi ve başkanlık görevini sağlıklı bir biçimde yürütemediğimi düşünerek görevi bırakma kararı aldım. Bundan sonraki süreçte de partim için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

"GÜVENİMİZ VE İNANCIMIZ TAM"

5 yıldır Kocabaş ile yol yürüdüklerini, kendisinin partilerine çok büyük emekleri olduğunu dile getiren Dinç de, "Siyaset biraz vakit işi ve daha aktif olmamız gerekiyor. Son zamanlarda kendisi bize gelerek parti çalışmaları için zaman ayırmakta zorlandığını ifade etti. Yeni bir isimle yola devam edebileceğimizi dile getirdi. Biz de bu süreçte birkaç isim ile görüştük. Son olarak Nedim Can Çetin ile tanıştık. Nedim Can’ın bu görevi yapabileceğine olan inancımız ile kendisini Germencik İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atadık. İktidar mücadelesi sürdürdüğümüz bu dönemde kendisine büyük işler düşüyor. Yeni başkanımıza güvenimiz ve inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Germencik İlçe Gençlik Kolları'nın yeni Başkanı Çetin ise, Kocabaş'a hizmetleri için teşekkür etti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde 9 Eylül 1923 tarihinde kurulan partisinin izinden gitmenin mutluluğunu yaşadığını Çetin, görevini layıkıyla yapacağını söyledi. Başkanlık görevini kendisine uygun gören herkese teşekkür eden Çetin, "Gençlerimize sahip çıkmak ve gelecekteki yollarını aydınlığa kavuşturmak için buradayız. Elimden gelenin daha fazlasını yapacağım" ifadelerini kullandı.