Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün geldiği Aydın’da çeşitli açılış ve ziyaretlerin ardından Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın’da karşılaştığı yoğun ilgiden memnun bir şekilde kentten ayrıldı. AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla son yılların en kalabalık mitinginin gerçekleştiğini söyledi. Atatürk Kent Meydanı’nı vatandaşların hınca hınç doldurduğunu kaydeden Özmen, “Cumhurbaşkanımız en son üç yıl önce kentimize gelmişti. Aydınlı hemşehrilerimizin Cumhurbaşkanımıza olan özlemi, miting alanını dolduran kalabalığın coşkusundan bir kez daha görmüş olduk. Son yılların en kalabalık mitingiydi. Bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE ETTİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kentteki programlara tam gününü ayırdığını dile getiren Özmen, “Barajdan, hastanelere, barajdan eğitim binalarına kadar 100’ü aşkın 1 milyar 353 milyon lira tutarındaki yatırımların toplu açılışları Cumhurbaşkanımız tarafından yapıldı. Yatırım ve istihdam temelli yeni ekonomik planımız kapsamında açılan Avrupa’nın en büyük kağıt fabrikası kentimiz açısından önemli bir kazanım. Kentimizin büyük ayıplarından biri, Cumhurbaşkanımız açtığı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ile son buldu. Ayrıca, Cumhurbaşkarımız ilk kez Aydın’daki İl Danışma Meclisimize katıldı. Cumhurbaşkanımız burada 2023 seçimlerinin hedeflerini partimize aktardı. Biz de Cumhurbaşkanımız belirlediği hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

MUHALEFETE CEVAP VERDİ

Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘havaalanı” ile ilgili yaptığı açıklayamaya yönelik eleştiriye de cevap veren Özmen, “Muhalefet iş üretmek yerine laf üretiyor. Cumhurbaşkanımız, mitingde havaalanı ile ilgili düşüncelerini dile getirmiştir. Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını iyi irdelemelerini tavsiyesinde bulunuyorum. İnşallah Aydın’ımız da havaalanına kavuşacaktır” ifadelerini kullandı.