Aydın Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Odası Başkan Adayı Sakin Gümüş, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Önümüzdeki ay yapılması planlanan Aydın Bakkallar, Bayiler, Büfeciler Odası’nın genel kurulu öncesi Gümüş, esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Esnaf ziyaretlerinde projeleri anlatan Gümüş, meslektaşlarından destek bekliyor. Esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade eden Gümüş, “Esnafımızı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz olumlu geçiyor. Esnaf arkadaşlarımıza kendimizi ve çalışmalarımızı anlatma fırsatı buluyoruz. Ziyaretlerimizde hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için Esnaf arkadaşlarımıza, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ DÜRÜST, ÇALIŞKAN, BAŞARILI HİZMET ETMEK”


Başkanlığa seçilmesi halinde hayata geçireceği çalışmaları açıklayan Gümüş, şu ifadeleri kullandı: “Hedefimiz dürüst, çalışkan, başarılı hizmet etmek. Yönetim olarak masrafları düşüreceğiz, gereksiz harcama yapmayacağız. Mevcut kaynakları faydalı bir şekilde kullanacağız. Kooperatif kuracağız. Esnafımızla devamlı istişare ve diyalog halinde olacağız. Esnafımızın istek ve şikayetlerine hızlı ve pratik çözümler üreteceğiz. Esnafımızın haklarını yetkimiz dahilinde koruyup gereğini yapacağız. Esnafımıza kredi başta olmak üzere maddi ve manevi anlamda yardımcı olacağız.”

“ESNAFIMIZI BÖLGE BAYİLERİ KARŞISINDA KORUYUP KOLLAYACAĞIZ”


Gümüş, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Esnafımızı bölge bayileri karşısında koruyup kollayacağız. Esnafımızın sıkıntılarını, dertlerini dinleyeceğiz, ortak olacağız. Esnafımızın belediye ve resmi kurumlarla irtibatları için aracı ve yardımcı olacağız. Esnafımızın yıllık aidatlarını imkanlarımız dahilinde arttırmamaya çalışacağız. Bize verilen yetkilileri dürüst ve hakkaniyetle yapacağız. Esnafımızın fatura ve evrak gibi ihtiyaçlarını ayağına kadar ulaştıracağız. Esnafımızla devamlı istişare ederek aktiviteler yapacağız. Esnaf olmayan halimizden anlamaz, bu anlamda biz esnafımızın halinden anlayacağız. Basit usul esnafımızın muhasebe ücretlerini imkanlar dahilinde düşük tutacağız. Esnafımıza hukuki işlemlerinde avukat desteği sağlayacağız.”
Gümüş’ün yönetim kurulunda Volkan Gökyar, Özcan Avcu, Özgür Yıldırım, Ramazan Kanbur, Ali Bay, Mehmet Özdemir yer alırken denetim kurulu listesinde ise Mehmet Sevinç, Cengiz Özcanlı ve Abdullah Hazinoğlu bulunuyor.