Etkinliğe Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Hikmet Atilla Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Kartal ve Burhan Teke katıldı.
Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, başarılarından dolayı kutladığı Cağaoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerini ve takımın danışman öğretmeni Mehmet Öztep’i tebrik etti. Kendilerini tanıtan ve takımda aldıkları görevleri söyleyen gençler yarışmada kendilerine başarı sağlayan yazılım, tasarım ve teknik açıdan oluşturdukları farklılıkları anlattı. Bu yıl yapılacak yarışmanın hazırlıklarına başladıklarını, araçlarını geliştirmek ve yerlilik oranını artırmak üzere çalıştıklarını söylediler. "Bu yıl iki birincilik hedeflediyoruz" dediler.
Takım danışmanı Öğretmen Mehmet Öztep, Cağaoğlu Anadolu Lisesi'nin eğitimdeki başarıları, öğrencilere sağladığı imkanlar ile teknoloji takımının oluşum ve gelişim süreçleri hakkında bilgi verdi. Başkan Erbaş öğrencilerin hedefledikleri üniversite, okumak ve yaşamak istedikleri ülkeler hakkında tek tek fikirlerini aldı. Erbaş, "Önemli başarılar sağlamış gelecek vadeden sizin gibi öğrencilerimizin her koşulda dünyayı tanıması ve iyi bir eğitim alması için önemli üniversite ve ülkelerde bulunması fayda sağlayacaktır. Her durumda kazandığınız bilgi birikimini doğup büyüdüğünüz ülkeniz için faydaya dönüştürmeniz çok önemli" dedi.