Nazilli’de Esnaf ve Sanatkarlar Odasında genel kurul heyecanı devam ediyor. Bugünde Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda saatler 13.00’de başladı. Seçimlere Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, Nazilli ve diğer ilçelerin oda başkanları ve çok sayıda üye katıldı. İkinci oturumda çoğunluk sağlanan seçimlerde 357 üye oy kullanabilecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seçimler, mali ve denetim kurulu raporlarının okunarak oy birliğiyle onaylanması ile devam etti. Son olarak dilek ve temenniler bölümünde adaylar Seyfi Toktaş ve Hüdai Tosun genel kurul üyelerine hitaben konuşmalar yaptı. Adayların konuşmasından önce 2 üye dilek ve temenniler bölümünde konuştu. Ara ara sesler yükselse de herhangi bir olay çıkmadan sandıklar kuruldu ve oy kullanılmaya başladı. “Oda bütçesini 140 bin liraya çıkardık”
3 dönemdir oda başkanlığı görevini yürüten ve 4’üncü dönemi için üyelerinden oy isteyen Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüdai Tosun, Başkan Adayı Seyfettin Toktaş’a başarılar dileyerek, “Güzel bir Olağan Genel Kurul yaşıyoruz. Heyecanlıyız, yoğun bir katılım var. Katılan üyelerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Odayı 275 üye sayısıyla almıştım. Şu anda 357 üye sayısına ulaştık. Göreve geldiğimizde 8 bin lira devraldığımız odamızın bütçesini 140 bin liranın üzerine çıkardık” diye konuştu.
Başkan Adayı Seyfettin Toktaş ise, “Biz odamıza faydalı olabilmek için aday olduk. Allah esnafımız için en hayırlısını nasip etsin. Hüdai Tosun’a da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Nazilli ve diğer ilçelerin oda başkanları ile çok sayıda üyenin katıldığı seçimde, Mevcut Başkan Hüdai Tosun sarı liste, Başkan Adayı Seyfettin Toktaş ise beyaz liste ile yarışıyor.