Diğer odaları olduğu gibi Aydın Bakkallar Odası'nı (AYBAKO) da genel kurul heyecanı sardı. Önümüzdeki ay olağan genel kurula gitmek için hazırlık yapan AYBAKO'da mevcut Başkan İlyas Seçkin'e Başkan Vekili İbrahim Ertekin destek çıktı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ertekin, Seçkin'in göreve yeniden neden seçilmesi gerektiğini anlattı.


“BEN BAŞKANIM HAVASINA GİRMİYOR”


Seçkin'in üç dönemdir görevini en iyi şekilde yürüttüğünü, güler yüzlü, dürüst, çalışkan, saygı ve sevgi dolu şeffaf bir başkan olduğunu dile getiren Ertekin, "Odasının her bir üyesi ile ayrım yapmaksızın iletişim kurabiliyor. İnsanlarla sıcak davranıp, onları anlıyor. Nerede, nasıl konuşulacağını çok iyi biliyor. Bir esnaf kendisine herhangi bir sorun ile geldiğinde o sorunu çözmek için elinden geleni gönülden yapıyor. Mütevazi kişiliği ve gönülden verdiği hizmeti ile sempati topluyor. Hiçbir zaman ‘Ben başkanım’ havasına girip çevresine bu havayı hissettirmiyor. Üyeleriyle gönülden dost. Ekibi ile uyumlu çalışıyor, ekibindeki her kişinin fikrini alıyor, onlara saygı duyuyor. Ekibindeki her üyeyi onurlandırıp yaptıkları işten huzur duymasını sağlıyor" ifadelerini kullandı.

"BENİM İÇİN ONURDUR"


Ertekin, başkan vekili olarak AYBAKO Başkan Seçkin ile çalışmanın kendisine mutluluk verdiğini belirterek, şunları kaydetti: "Onunla birlikte çalışmak, önümüze gelen sorunları çözmek daha kolay oluyor. Onun yanında ikinci adam olarak değil, sanki iki dost gibi çalışıyoruz. Değil 3 dönem, 10 dönem de olsa onunla bu yolda yürümeye hazırım. Onun yanında ikinci adam olmak benim için onurdur."