İncirliova'nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen genel kurula İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, Muhtarlar Derneği Başkanı Mukadder Yüksel, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefci, Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkcü, İncirliova Kahveciler Odası Başkanı Fikret Duran ve esnaflar katıldı. Divan başkanlığını Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç'in yaptığı genel kurulda Ali Sütsever ve Ercan Uçak başkanlığındaki listeler yarıştı. 5 sandığın kurulduğu genel kurulda, 2 bin 278 üyeden bin 195’i oy kullandı. Oyların 26’sı geçersiz sayıldı. 594 oy alan Uçak, İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yeni başkanı oldu. 20 yıldır başkanlık görevini yürüten Sütsever ise 575 oyda kaldı.

“HİZMET İÇİN VARIZ”


19 oy farkla seçimi kazanan oto döşemeci Ercan Uçak, kendisine ve ekibine destek veren, vermeyen tüm esnaflara teşekkür etti. Esnaflara daha iyi hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten Uçak, “Esnaflarımızın teveccühü ile göreve seçildik. Koltuk için değil, hizmet için varız. Her türlü ortamda esnafımızı layıkıyla temsil edip, hakkını ve hukukunu sonuna kadar koruyacağız” dedi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI


Uçak başkanlığındaki Yönetim Kurulu Ferdi Arpakçı, Mustafa Becerik, Yılmaz Güvenç, Adem Merasal, Ümit Ayverdi, Bekir Altuğ, Hamide Yıldırım, Aşkın Turnalı, Salih Çelik ve Gürkan Ataş’tan oluştu. Denetim Kurulu’na da Semih Yiğit, Barış Karataş ve Burak Demir seçildi.