Nazilli’de seçim heyecanının yaşanacağı odalardan birisi de Berberler ve Kuaförler Odası. Nazilli’de 2 hafta önce Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Mehmet Nedim Yaka, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Yaka, sorunları çözmek için göreve hazır olduğunu söyledi.

'SEÇİMLERE HAZIRIZ'

Yaklaşık 30 yıllık esnaf olan evli ve 2 çocuk babası Yaka, “Üyelerimizin sıkıntılarını dertlerini iyi biliyorum. Saha çalışmalarında üyelerimizle bir araya gelip onların sorunlarını dinliyoruz. Göreve geldiğimizde de bu değişmeyecek. Her zaman üyelerimizin yanında ve sahada olmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimize aynı hizmet anlayışıyla yaklaşmak istiyoruz. Ziyaretlerimizde projelerimizden bahsediyoruz. Ekip arkadaşlarımızla, yönetimimle hep birlikte ortak fikirle Allah izin verirse sorunları çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Yolumuz değişim, yönümüz hizmet sloganıyla seçimlere hazırız” diye konuştu.

MAVİ LİSTE İLE YARIŞACAK

Yaptığı saha çalışmalarıyla dikkat çeken Mehmet Nedim Yaka, 23 Ocak Pazar günü Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde yapılacak olan seçime mavi listeyle gidecek.