DEVA Partisi Aydın İl Başkanı Meltem Gürler ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Efeler ilçesindeki Zincirlihan’da düzenlenen toplantıya DEVA Partisi İlçe Başkanları da katıldı. Toplantıda İl Başkanı Gürler, il yönetim kurulu üyelerini ve ilçe başkanlarını tanıttı. Aydın’da yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi veren DEVA Partisi Aydın İl Başkanı Gürler, kalan 12 ilçedeki teşkilatlanma çalışmalarını önümüzdeki günlerde tamamlayacaklarını söyledi.

“ AYDIN’IN MESELELERİNİ EYLEM PLANINA YANSIMAK ÜZERE HAZIRLAYACAĞIZ”


Gündemlerinde yerel yönetimler eylem planı olduğunu kaydeden İl Başkanı Gürler, “Politika başkanlıklarında 90 gün, 360 gün hedefleri koyuyoruz, aynı şeyi Aydın için çalışıyoruz. Biz Aydın’da 90 günde ne yapacağız, 360 günde ne yapacağız. Aydın’ın 5 yıllık vadesinde biz neleri öngörüyoruz. Yerel Yönetimler Politika Başkanlığıyla birlikte ilimizde bu çalışmaları başlattık. Aydın’ın meselelerini eylem planına yansımak üzere hazırlayacağız ve bunları Genel Merkezimizle paylaşacağız.” diye konuştu.

“KENDİMİZE VE EKİBİMİZE GÜVENİYORUZ”


DEVA Partisi Aydın İl Başkanlığı olarak sürekli sahada olduklarını ifade eden Gürler, teşkilatlanma yönündeki çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Her gün bir ilçemize ziyaret gerçekleştiriyoruz. İlçe başkanlıkları için bize başvurular var, öneriler var. Bunları değerlendiriyoruz. 12 ilçemizde teşkilatlanma sürecini kısa sürede tamamlayacağız.” şeklinde konuştu. Aydın’ın sorunlarını yaşayan insanların yanında olacaklarını dile getiren Gürler, “Bu bizim için son derece doğal bir konu. Germencik’in Dağyeni Mahallesi’ne giderek halkımızın yanında olduk. Oradaki kadınlarımızdan aldığımız enerji muhteşemdi. Aydın’ın meselelerinde canlı olarak halkımızın yanında olacağız. Aydınlı vatandaşlarımızın sorunlarına deva olacağımızın sözünü veriyoruz. Bunun için yola çıktık. Bu konuda kendimize de ekibimize de güveniyoruz. Umuyorum yol alacağız.” dedi.

“AYDIN’IN KADIN BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANININ OLMASINI KIYMETLİ BULUYORUM”


Sorulan soru üzerine Aydın’ın şu anda kadın bir milletvekili olmadığını dile getiren Gürler, “Aydın’ın bir kadın milletvekili olmalı. Aydın’ın kadın bir büyükşehir belediye başkanı tarafından yönetiliyor olmasını da çok kıymetli buluyorum. Bunu da bu vesileyle söyleyeyim. Kadınların rol model olarak öne çıkabilmiş olmaları, kız çocuklarının o gencecik kadınların aklında kendilerinin de yapabileceğine ilişkin bir motivasyon oluşturduğu için çok kıymetli. Ben o yüzden sayın belediye başkanının Aydın’da kadınları temsilen bir görevde bulunmasından memnuniyet duyduğumu da bu vesileyle iletmek istiyorum. Ama Aydın’ın kadın milletvekili olmaması bir eksiklik. İlimizin 8 milletvekili içerisinde kadının olmaması Aydın’a yakışmıyor. Umarım bu açığı önümüzdeki seçimlerde kapatır.” diye konuştu.