Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde 13-16 Ocak 2022 tarihleri arasında bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek olan Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı başlıyor. Tariş Pamuk Birliği Depolarında 356 firmanın stant açacağı fuarın açılışı saat 12.00’de yapılacak.
Aydın’ın tarım potansiyelinin gelişimine katkı sağlamak, yeni teknolojik gelişmeler ile üreticileri ve sektör temsilcilerini buluşturmak, Aydın tarım ürünlerini ve tarım potansiyelini ulusal ve uluslararası alanda duyurmak amacıyla düzenlenen fuarın Aydın’ın yanı sıra çevre illerden ilgi görmesi bekleniyor.

TARIMIN KALBİ AYDIN’DA ATACAK


Tarımın kalbinin 4 gün boyunca Aydın’da atacağını belirten Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, “9’uncu Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarımız tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası birçok firmayı ziyaretçiler ile buluşturacak. Fuarda kentin yöresel ürünlerinin yanı sına tarım teknolojisindeki son ürünlerin üreticiyle buluşması sağlanacak. Aydın Ticaret Borsası olarak fuarda kaliteli zeytinyağı yarışması organize ettik. Bu yıl oldukça geniş kapsamlı yapacağımız fuara Aydın halkını davet ediyoruz” dedi.