Aydın Demirciler Odası tarafından, olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Aydın Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya oda başkanları da katıldı. Divan başkanlığını Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanı Necdet Heppekcan'ın üstlendiği toplantıda, faaliyet ve denetim kurulu raporlarının kabul edilmesinin ardından, mevcut Başkan Muhammet Ali Künkcü liderliğindeki tek liste ile seçime geçildi. 20 yıldır başkanlık görevini yürüten Künkcü, seçimde aldığı oylarla güven tazeledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yeniden göreve seçilmenin mutluluğunu yaşayan Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkcü, “Ekip arkadaşlarımız ile birlikte her zaman görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olduk. Üyelerimizin sorunlarını çözmek, taleplerini karşılamak için elimizden geleni yaptık. Bu anlamda kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği içinde çalıştık. Kooperatif aracılığı ile üyelerimizi dükkan sahibi yapmanın mutluluğunu yaşadık. Yaptığımız çalışmaları takdir edip, göreve yeniden seçen tüm üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da görevimizi layıkıyla yapacağız. Genel kurulumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanı Heppekcan da, seçilmesinden dolayı Başkan Künkcü ve yönetimini tebrik etti.

YÖNETİM KURULU

Künkcü başkanlığındaki Yönetim Kurulu Sebahattin Aydın, Osman Ağır, Volkan Bingör, Volkan Özçineli, Ertuğrul Cengiz ve Mehmet Çetindağ'dan oluştu. Denetim Kurulu'na da Ahmet Sertkaya, Ahmet Büyüktarakçı ve Engin Maraş seçildi.