Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Çine Madranspor, ikinci yarının hazırlıklarına başladı. Antrenör Sunay Güneş yönetiminde hazırlıklarını sürdüren yeşil-sarılı oyuncular, istek ve hırsıyla dikkat çekiyor. Ligin ilk yarısını 8 puanla 8’inci sırada tamamlayan Çine Madranspor’da Teknik Direktör Sunay Güneş, ilk yarıda ortaya koydukları performansı değerlendirerek ikinci yarı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“BAZI TAKIMLARIN BİR OYUNCUYA VERDİĞİ PARAYLA BİZ TAKIM KURDUK”


Mütevazı bütçeyle kurdukları kadroyla sezona başladıklarını kaydeden Teknik Direktör Güneş, “Zorlu bir grupta mücadele ediyoruz. Beş Aydın takımından grupta son iki takımın düşeceği ve bir takımın da Play-Out oynayacağı statü içerisinde mücadele etmek gerçekten kolay değil. Bizim grupta yer alan bazı takımların bir oyuncuya verdiği parayla biz takım kurduk. Ligin ilk yarısında 18 kişilik oyuncu grubuyla maçlara çıktık. Genç ve dinamik bir kadromuz var. İlk yarıda kimsenin bizden beklemediği bir performans gösterdik ve puan topladık. Ancak biz daha fazla puan toplamalıydık. Kazanamadığımız maçlarda nasıl kaybettiğimizi herkes gördü. İlk yarıyı ortalama 14-15 puanla bitirmemiz gerekiyordu. İki-üç maçta öndeyken puan kaybı yaşadık. Alternatifi olmayan dar bir kadromuz var. Şu anda ikinci yarının hazırlıklarına 12 kişilik oyuncu grubuyla başladık. Bunu mazeret olarak görmüyoruz. Çünkü biz Çine Madranspor kulübüyüz. Kadromuzda yer alan tüm futbolcularımız, karakterli ve düzgün çocuklar. Oyuncularımız, büyük bir istekle sahada adeta savaşıyor. Oyuncularımın hepsiyle gurur duyuyorum.” diye konuştu.

“ZAFER SAVAŞMADAN KAZANILMAZ”


Ligin ikinci yarısının daha zorlu geçeceğini dile getiren Güneş, “Bizim amacımız ligde kalmak. Camia olarak ligde kalacağımıza gönülden inanıyoruz. Tüm çalışmalarımız ve hedefimiz bu doğrultuda. Hedefimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz. Var olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Zafer, savaşmadan kazanılmaz. İlk yarıda olduğu gibi ligin ikinci yarısında da elimizden gelenin en iyisini yaparak bu takımı ligde tutacağız. Savaşarak, mücadele ederek bu ligde kalacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz iki yıl önce de zor şartlar altında çok zorlu bir gruptan lider çıkarak Süper Amatör Lig’de Play-Off’lara kaldık. Çine Madranspor camiası zorlarla uğraşmayı seven bir camia. Savaştan nasıl galip çıkacağını iyi bilen bir camia. Bizim genetik bir yapımız var. Yüreğimiz büyük. Küçük işlerle büyük başarılara imza atıyoruz. Bu yıl da bunu gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ DİNÇER VE ERÇİN’DEN ALLAH RAZI OLSUN”


İkinci yarı öncesi takıma takviyeler yapacaklarını ifade eden Güneş, “Takviyelerimizi bütçemiz doğrultusunda yapacağız. Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer her zaman bizim arkamızda. Bugüne kadar bize çok destek verdi. Her maçımıza da geliyor. Bundan sonra da kendisi takımımız için gereğini yapacaktır. Kulüp Başkanımız Tuncay Erçin de 7 gün 24 saat bizim yanımızda. Takımımız için inanılmaz bir mesai harcıyor. Başkanımız kafa kafaya omuz omuza verdik. Allah hem Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’den hem de Kulüp Başkanımız Tuncay Erçin’den razı olsun. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“ÇİNE İÇİN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”


Çinelilere takıma destek vermeleri konusunda çağrıda bulunan Güneş, “Bu takıma Çinelilerin sahip çıkması lazım. Çünkü bu takım, Çine’nin namusu. Biz Çine’yi temsil ediyoruz. Bu ilçeye değer katıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini zor şartlar altında yapmaya çalışıyoruz. Çine halkının yanımızda olmasını istiyoruz. Çine’de yaşayan herkesin bu takıma destek vermesi lazım. Hep birlikte Çine’mizi hak ettiği yere taşımak istiyorsak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Bu takım için herkes elini taşın altına koymalı.” diye konuştu.