Aydın’ın Çine ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı’nda geçen Aralık ayında Mithat Burhan Kandemir başkanlığındaki yeni yönetim belirlendi. AK Partili Başkan Kandemir, birlikte görev yapacağı yeni yönetimini düzenlediği toplantıyla tanıttı. AK Parti Çine İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya AK Parti Çine Kadın Kolları İlçe Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları İlçe Başkanı Egemen Yılmaz, belediye meclis üyeleri de katıldı. Toplantıda yeni yönetimin görev dağılımı da gerçekleşti. Yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Kandemir, yeni dönemdeki hedeflerinin yapılacak olan her iki seçimde çok büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Kandemir yeni yönetimde görev alan isimlerin de bu amaç doğrultusunda mücadele edeceğini ifade etti.

“AK PARTİ KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAK DEMEKTİR”


AK Parti’nin şanlı bir mazi olduğunu kaydeden Başkan Kandemir, “AK Parti güçlü ve aydınlık bir partidir. AK Parti binlerce yıllık bir çınarın günümüzdeki genç ve taze bir dalıdır. AK Partili olmak demek hakkı ve hakkaniyeti egemen kılmak için gece gündüz demeden yağmur çamur demeden yaz kış demeden uzak yakın demeden çalışmak demektir. AK Partili olmak demek haksız güçlülere karşı haklı güçsüzlerin yanında yer almaya kendine şiar edinme demektir. Kimsesizlerin kimsesi olmak demektir. Zulüm ve haksızlık karşısında tıpkı liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi dimdik durmak demektir. AK Partili olmak demek Türkiye Cumhuriyeti Devletini yirmi birinci yüz yılın parlayan yıldızı yapmak için gece gündüz durmadan çalışmak demektir.” diye konuştu.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”


Önümüzdeki yıl tüm vatandaşlar için parlak ve güzel bir yıl olacağını ifade eden Başkan Kandemir, “Teşkilatlarımızın gece gündüz çalışmalarıyla büyük hizmetlere imza attık çok büyük işler başardık. Ancak gerek ülkemizde gerek Çine'mizde yapacak daha çok işimiz var. Kat etmemiz gereken daha çok uzun mesafeler var ihmal edilmiş onca yılı telafi etmemiz için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. 2023 yılında yapılacak seçim için kollarımızı sıvamamız ve sahaya çok güçlü bir şekilde inmemiz gerekiyor. Öyle inanıyorum ki 2023 yılı gerek partimiz gerek ülkemiz gerekse ümitlerini Türkiye Cumhuriyeti’ne ve partimize bağlamış olan bütün mazlum ve mağdurlar için parlak ve çok güzel bir yıl olacaktır. İnşallah sizlerin emeği ve gayretiyle ana kadememiz kadın ve gençlik kollarımız bu büyük ailenin bu büyük teşkilatın her birinin gayretleriyle yapılacak olan her iki seçimde çok büyük başarılara imza atacağız. Bu görevler milletimize hizmet için birer vesiledir. Bu şuurla ve inançla yeni yönetim kurulumuz ve yürütme kurulumuz partimize, teşkilatlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI


AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın Mithat Burhan Kandemir başkanlığındaki yeni yönetiminde görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: “Siyasi ve Hukukî İşler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Bircan Kömürcüoğlu, Teşkilat’tan sorumlu Başkan Yardımcısı Erden Kaya, Seçim İşleri'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Ayşegül Yanar, Tanıtım ve Medya'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Sevinç, Sosyal İşler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Öznur Altıntaş, Yerel Yönetimler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Kenan Şahin, Ekonomi İşler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Mevlüt Yılmaz, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Bilal Cesur, Mali ve İdari İşler'den sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Doğan, İlçe Sekreteri Onur Uçar.”
Söz konusu görev dağılımıyla birlikte Akın Şahin, Ali Uyar, Bünyamin Akbay, Ercan Yaldız, Ertan Uzun, Esma Karcı Selvitopu, Hayriye Keleş, Kıvanç Ahmet Kabataş, Muammer Boyşah, Nizamettin Kurt, Servet Dağ, Yasin Yüzügüldü, yönetim kurulunda görev yapacak isimler oldu.