Karacasu Kültür Merkezindeki divan başkanlığını Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç'in yaptığı seçimli olağan genel kurul saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından faaliyet ve denetim kurulu raporları okundu. Odaya ait yapımı tamamlanan Küçükdağlı Mahallesi İstiklal Caddesi no:93'teki yapımı tamamlanan ve satışı yapılan binalar hakkında görüşme yapıldı. 2017 yılı 12. ay, 2018, 2019, 2020, 2021 yılları bilanço, gelir gider hesapları okunup müzakere edildi. Yönetim kurulu ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından oy verme işlemine geçildi.

SEÇİMDE ŞU LİSTELER YARIŞTI

Seçimde mevcut başkan Adnan Tuncer başkanlığında, yönetim listesi Kadir Kirez, Sezai Kocabıyık, Mustafa Gülgen, Feryat Aksoy, Arif Güngördü, Mehmet Dağgezen'den, yönetim yedek listesi, Özkan Yılmaz, Ali Yer, Yaşar Yürek, Zeki Yılmaz, Kenan Karagöl, Hüseyin Aydın, Halil Durmaz'dan, denetim kurulu listesi Hakan Kılınç, Erhan Tarhan, Mutlu Çakmak'tan, denetim kurulu yedek liste Selçuk Erol, Ali Bayırlı, Ozan Sayar'dan oluştu. Murat Uzun Başkanlığında yönetim listesi Özcan Yalçın, Mehmet Demiralak, Tahir Saygı, Ahmet Kaya, Osman Bican, Süleyman Hazır'dan, yedek liste, Enver Köse, Ergün Ündevli, Gürbüz Yıldırım, Yüksel Özbilen, M.Yıldırımkaraman, Ali Alaca, Yüksel Çumralı'dan, denetim listesi Mustafa Karaçam, Selçuk Erol, Mehmet Akbaş, denetim yedek listesi Erdal İrketi, Servet Dedeoluk ve Mehmet İnanç'tan oluştu.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDERIM"

İlçe Seçim Kurulu huzurunda yapılan oy verme işlemi saat 17.00'de tamamlandı. Yapılan sayım işleminin sonucunda Şoförler ve Otomobilciler Odasına değişim yaşanmadı ve 5 dönem olmak üzere 20 yıldır odayı yöneten Tuncer yeniden başkan seçildi. 4 yıllık süreçte odayı yönetecek olab Tuncer 124 oy alırken rakibi Murat Uzun 90 oy da kaldı. Seçimin ardından kısa bir açıklama yapan Tuncer, "Bugüne kadar size nasıl hizmet ettiysem bugünden sonra da ayn8 şekilde hizmet etmeye devam edeceğim. Bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim. Herkesin başkanıyım. Sağ olun var olun" dedi.