Yeni yıl mesajı yayımlayan Milletvekili Mustafa Savaş, ulusal ve uluslararası çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2021 yılını geride bıraktıklarını ve yeni yıla, yeni umutlarla girildiğini belirtti. Geride kalan yılda çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Savaş, “2021 yılında, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda birçok projeyi hayata geçirdik, birçok hizmeti vatandaşlarımızla buluşturduk. İnanıyorum ki 2022 yılı da milletimiz için yeni politikaları hayata geçireceğimiz; kazanımlarımıza çok daha güçlülerini ekleyeceğimiz bir yıl olacaktır” dedi.

2022’Yİ VERİMLİ GEÇİRECEĞİZ


“Son 19 yıldır olduğu gibi önümüzdeki yılı da yatırımlarla, projelerle, her gün yeni hizmetlerle geçireceğiz” diyen Savaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “En büyük gücümüz olan birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde mücadelemize devam edeceğiz. Tarımdan sanayiye, savunmadan sağlığa, eğitimden ulaşıma daha birçok alanda atacağımız adımlarla 2022 yılını ülkemiz için en verimli şekilde geçirmenin gayreti içinde olacağız. 2022 yılı hem ülkemizde hem de Aydın’ımızda, üretim, istihdam ve ihracat altyapısının güçlendirildiği; kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimizi icraata dönüştürecek çalışmalarımızın hız kazanacağı bir yıl olacaktır.”

AYDINLILARIN YENİ YILINI TEBRİK EDERİM


Savaş, “2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ülkemiz, geleceğine çok daha güvenle ve umutla bakmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerimle, 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, barış, huzur ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyorum” diyerek vatandaşların yeni yılını kutladı.