Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yeni yıl dolayısı ile yazılı açıklama yaptı. Hemşehrilerine seslenen Başkan Kaplan, bir yılı acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla geride bıraktıklarını dile getirerek, “Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2021 yılının Koçarlı’mıza, Aydın’ımıza, ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

"ÇITAYI DAHA DA YUKARI TAŞIYACAĞIZ"


Koçarlı Belediyesi olarak, 2021 yılında hemşehrilerine yoğun bir şekilde hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını belirten Başkan Kaplan, sözlerini söyle sürdürdü: “Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda 2022 yılında da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. Koçarlı Belediyesi ailesi olarak, sizlerin gücünüzden güç alarak, ilçemizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Koçarlı’mızı layık olduğuna yakışır bir ilçe haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Yönetim anlayışımızdaki temel ilkelerimizden biri ‘Bu ilçeye Değer’ felsefesini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Yapacağımız çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi, Koçarlıların yararı birinci önceliğimiz olacak. Şeffaf, adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, Koçarlılı hemşehrilerimizin çıkarı ve yararı doğrultusunda sosyal belediyecilik çalışmalarımızla da çıtayı daha da yukarı taşıyacağız.”

"EMİR TELAKKİ EDİYORUZ"


Her yeni yılın, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı ve daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Koçarlı Belediyesi, halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.