2016 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüs yerleşkesinde faaliyete başlayan ADÜpark, bünyesinde bulunan işletme sahipleri ile buluştu. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri sebebiyle 18 ay kapalı kalan Adüpark pandemiyi fırsata çevirdi. Merkez kampüste 5 bin metrekarelik kapalı alanda bulunan, 44 ofis ve mağazadan oluşan, içerisinde banka, market, kafe, eğitim kurumu gibi birçok işletmenin bulunduğu Adüpark, günlük yaklaşık 50 bin kişiye hizmet verirken yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlıyor.

AYDIN’IN YÜKSELEN DEĞERİYİZ


Akademik yılın başlaması ile birlikte kapılarını öğrencilere ve tüm konuklara açan ADÜpark, 2022 yılının 2021 yılından daha verimli geçeceğini müjdeledi. 2021 yılının değerlendirme toplantısında konuşan ADÜpark Genel Müdürü Uğur Arıkan, “ADÜpark’ın Aydın’ın yükselen bir değeri olduğunu vurguladı ve bulunduğu noktadan daha iyi bir konuma gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. ADÜpark bünyesinde bulunan işletmelerimizden aldığımız güç ve enerji ile 2022 yılında daha büyük hedeflere konsantre olduk, amacımız Aydın için büyük bir öneme sahip olan merhum Başbakanımız merhum Adnan Menderes’in adını taşıyan üniversitemizi tercih eden öğrencilerimize yakışır bir şekilde hizmet vermek ve onların eğitimlerine destek olabilecek tüm aktiviteleri gerçekleştirmek konusunda çalışıyoruz. Başta Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Sn. Osman Selçuk Aldemir aldığımız destek ile tüm akademisyenlerimize ve öğrencilerimize her zaman kapılarımız sonuna kadar açık” dedi.

REKTÖRÜMÜZÜN DESTEĞİNİ HİSSETTİK

ADÜpark Genel Müdürü Uğur Arıkan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Zorlu geçen pandemi sürecinde, Rektörümüz Prof.Dr. Sn. Osman Selçuk Aldemir’in desteğini her zaman yanımızda hissettik. Adüpark 2022 yılında yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile yüzde yüz büyüme hedefi koymuştur. Pandemi sürecindeki kayıplarımızı telafi etmek ve hizmet kalitemizi dahada arttırmak için 2022 yılı Adüpark bünyesindeki tüm işletmeler için büyük bir fırsattır, ADÜpark’ta kiracı olmak isteyen tüm yatırımcıları misafir etmeye, vizyonumuzla buluşturmaya ve yatırımlarını kâra dönüştürmeye hazırız.”