Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli ve yönetimi, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti binası için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Milli, ziyaret sırasında Aydın İl Teşkilatı’nda gerçekleşen istifalarla ilgili açıklamada bulundu. Partiden istifa eden herkesin ‘Kurucular Kurulu’ üyesi olmadığının altını çizen Başkan Milli, saha çalışmalarında halka bir arada olduklarını ve parti üyeliklerinin devam ettiğini söyledi.

‘SADECE AYHAN ÖZSU KURUCULAR KURULU ÜYEMİZDİ’


Partiden son olarak Aydın İl Sekreteri Ayhan Özsu’nun istifasının özel durumlarından dolayı olduğunu açıklayan Milli, “Partimizden istifa eden herkes kendine ‘Kurucular Kurulu üyesiyiz’ diyerek kendilerini adlandırıyor. Partimizden bugün istifa edenlerin içinde sadece İl Sekreterimiz Ayhan Özsu kurucular kurulu üyemizdi. Ayhan Özsu’nun istifa etmesinin sebebi ise ailevi olarak özel konularıdır. Ayhan Özsu sadece görevinden istifa etmiştir ancak gönül bağımız devam ediyor. Diğer bir istifa adı geçen ve kurucu üye diye anılan Uğur Sabırlı ise kurucu üye değildir, sadece parti üyemizdi” dedi.

‘PARTİMİ ABLUKA ALTINA ALMALARINA İZİN VERMEM’


Geçtiğimiz aylarda partiden ihraç edilen 2 kişi için gerekli evraklarının genel merkeze sunulduğu söyleyen Milli, “Bu ihraç ettiğimiz 2 kişi benim ve partim için inanılmaz bir fikri kirliliği yürütüyorlar. Yapılan yanlışlara biz durduk ve rahatsız oldular. Ben 20 yıldır siyasetin içerisindeyim partimin ablukaya alınmasına izin vermem, vermedim de. Genel merkeze yapılan ihraçlarda gerekli donelerimizi gönderdik. Geçmişte yapılan istifaların yeniymiş gibi gösteriliyor ve sosyal medyada dillendirip partimize zarar vermeye çalışıyorlar. Partimize çok güzel katılımlar var. Görevi aldığımda 290 üyemiz vardı şu anda yaklaşık 400 üyemiz var. Çalışmaya, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.