Didim’de Çapari Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP Aydın İl Sekreteri Okan Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener, CHP İl Başkan Yardımcıları Dilaver Demir ve Serkan Doğan, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar katıldı.
Kahvaltının ardından konuşan CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, genel merkezin tüm ülke genelinde düzenlediği bu toplantıları Didim’de de yaptıklarını ifade ederek, sorunların ele alınacağı ve görüşlerin dinleneceği bölümün basına kapalı olacağını belirtti.
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise düzenlenen bu toplantının tüm ülke genelinde yapılmaya devam edildiğini ifade ederek, Genel Merkez tarafından görevlendirilen 20 vekilin içerisinde kendisinin de yer aldığını söyledi. Yıldız, TBMM’de bütçe görüşmelerinin tamamlandığını ifade ederek, “Bu Cumhurbaşkanı kendi milletini kazıkladı. Kredileri değil politika faizini indirdi. Doları kendisi yükseltti; dolar 18 TL iken arka kapıdan satanlar yine kendileri ve yandaşları ve yine onlar kazandı. Devletin temel taşlarını yerinden oynattı. Bunlar zengine hizmet ediyor.” dedi.
CHP’li Yıldız bu tür toplantıların süreceğini ve halkın sorunlarını yerinde öğrendiklerini ifade ederek, CHP’li belediyelerin de sosyal belediyecilik örneğiyle örnek olduklarını dile getirdi. Konuşmalarından ardından toplantı basına kapalı şekilde sürdürüldü.