Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Şükrü Durmuş, hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Evli ve bir çocuk babası olan Durmuş, 2006-2010 yılları arasında Batı Gazi Bulvarı’ndaki bir pide salonunda çalışmaya başladı. Kısa zamanda mesleği öğrenen ve pide ustası olan 30 yaşındaki Durmuş, yıllar sonra çalıştığı bu işletmenin patronu oldu. Mesleğinde kendi işletmesini kurarak patronluğa adım atan Durmuş, hayaline ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

ŞOFÖRLÜĞÜ BIRAKTI, YENİDEN PİDECİ OLDU


Mesleğini çok sevdiğini belirten Durmuş, “Mesleğe 13 yaşında adım attım. Dört yıl boyunca bu pide salonunda çalıştım. Askerlik görevimin ardından başka pide salonlarında da çalışarak geçimimi sağladım. Yaklaşık iki yıl önce özel bir hastanede ambulans şoförü olarak görev yaptım. Bu dükkanın devredilmek istendiğini öğrendiğimde şoförlük mesleğimden istifa ettim. Yıllar önce çalıştığım bu dükkanı işletmek istedim. Bir aydır vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.” diye konuştu.

“BENİM İÇİN GURUR KAYNAĞI OLDU”


Mesleğinde kendi işletmesini kurmak gibi bir hayali olduğunu kaydeden Durmuş, “Bu işletmeyi açarak hayallerime ulaştım. Çok mutluyum. Yıllar önce eleman olarak çalıştığım dükkanın patronu olmak benim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Umarım en güzel şekilde mesleğimi icra ederim.” şeklinde konuştu. Dükkanında pide ve lahmacunun tüm çeşitlerinin bulunduğunu dile getiren Durmuş, vatandaşları işletmesine davet etti.