Atatürkçü Düşünce Derneği Karacasu Şubesi Başkanlığını yaptığı yıllarda başladığı çalışmayı başkanlıktan ayrılsa da ADD adına sürdüren Çetin, özverisiyle takdir topluyor. ADD üyelerine yılbaşı takvimleri dağıttıklarını üye aidatlarıyla kitap satın aldıklarını, genel merkezden de kitap temin ettiklerini ifade eden Çetin, “20 yıldır çocuklarımıza ata boyama kitabı, O Benim Kahramanım, Küçük Hanımlar Küçük Beyler, Atatürk’ten Mektuplar ve gençlik üzerine yazılmış kitaplardan dağıtıyoruz. Bir çocuğun olduğu köylere bile gidip kitaplarımızı teslim ediyoruz” dedi.

“KÖY KÖY DAĞITIYORUZ”

Sözlerini sürdüren Çetin, “1998 yılında kurulan Atatürkçü Düşünce Derneği şube olarak Karacasu’da 2000 yılında kurulmuştur. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda dernek yönetiminin aldığı kararla üyelerimizin taleplerini karşılamak takvimler getirtilmiş üyelerimize teslim edilmiştir. Aldığımız kitapları çantalara doldurup köy köy dolaşarak dağıtıyoruz. Köylerimizde bir çocuk bile olsa bu köylere gidiyoruz” dedi.

“HER SENE BU DÖNGÜYÜ SAĞLIYORUZ”

Çetin, "Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezinde oluşturulan bilim danışma kurulunun tespit etmiş olduğu fotoğraflardan yapılmış takvimleri iktisadi işletmeden temin ediyoruz. Bazen de Anıtkabir Derneğinden getirtiyoruz. Bu takvimlerin sadece kargo parasını karşılayıp üyelerimize teslim ediyoruz. Üye aidatlarımızla çocuklarımıza özellikle anaokulu öğrencilerine ata boyama alıyoruz. Genel merkezimizden getirttiğimiz kitaplar da var. Bir anlamda büyüklerden alıyoruz küçüklere hediye ediyoruz. Her sene bu döngüyü sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl hayat pahalılığından herkes gibi biz de etkilendik. Kağıt fiyatlarının artması olumsuz etkiliyor” şeklinde sözlerini sonlandırdı.