Nazilli Belediyesi tarafından Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde hafta içi her gün sanatseverleri ağırlayan Yağlı Boya Resim Kursu çalışmalarına devam ediyor.

'KURSİYERLERİMİZ BÜYÜK EMEK VERİYOR'

Nazilli Belediyesi tarafından; tiyatro, resim, elde kırk yama, halk oyunları, Türk sanat ve halk müziği, vitray, giyim, ahşap ve seramik boyama gibi pek çok kursun aktif olarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazilli'mizde kadınlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sosyal yaşamda aktif olması, becerilerini geliştirmesi ve meslek edinmesi noktasında kurslarımızı çok önemsiyoruz. Burada çok değerli hocalarımız var. Büyük bir fedakarlık ve gayretle kursiyerlerimizin gelişimi noktasında emek veriyorlar. Hem kurslarımıza katılan hemşehrilerimize hem de öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

'HERKESİ KURSUMUZA BEKLİYORUZ'

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Yağlı Boya Resim Kursu Öğretmeni Seher Altınok; “2002’den beri kurslarımız devam ediyor. Nazilli Belediyemizin adına Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde hizmet veriyoruz. Hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde kurslarımız devam ediyor. 20’ye yakın aktif öğrencimiz var. Dönem dönem 50 öğrenciyi buluyoruz. Çocuk gruplarımız da var. Genelde yağlı boya üzerine çalışmalar yapıyoruz. Küçük yaş gruplarda teknik çalışmalarımız oluyor. Sanata ilgi duyan herkesi kursumuza bekliyoruz. Bizlere böyle bir imkan verdiği için Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan’a çok teşekkür ediyoruz” sözlerini kaydetti.