Aydın Ticaret Borsası konferans salonunda gerçekleştirilen ATRO Genel Kurulu’na, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Dç. Dr. Mehmet Umut Tuncer ile Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol'un yanı sıra odaya kayıtlı rehberler katıldı.
Aydın Turist Rehberleri Odası'nın 3 yılda bir yaptığı Olağan Genel Kurul toplantısının dördüncüsü gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantıda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu. Daha sonra gündem maddeleri okunarak oylamaya sunuldu. Kurul üyeliği ve delegelik için başvuranların dilekçeleri alındı. Yönetim kurulunun bazı taleplerinin görüşüldüğü toplantıda, bilanço, gelir ve gider hesaplarının okunarak müzakere edildi. Genel kurulda emekli Arkeolog Cengiz İçten'e katkılarından dolayı onur belgesi takdim edildi.
Gündem maddeleri tamamlandıktan sonra yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Delege seçimlerine geçildi. Seçimlerde 2019-2021 döneminde Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Ozan Sayın, genel kurul üyelerinden 115 oy alarak tekrar Aydın Turist Rehberleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

YÖNETİM KURULU


Öte yandan Sayın'ın yönetim kurulunda, Nafia Demircan, Kerem Özbaş, Hakan Uğur Kasap, Yücel Temirodaman, Gonca Kızılhan Daşdemir, Ozan Gündüzalp ve Mehmet Adıgüzel yer aldı. Denetleme Kurulu Üyeleri Rabia Öznalbant, Ahmet Sinan Okut, Cihat Bilgin isimlerinden oluşurken, delegeler İsa Levent Gürçavdı, Hakan Uğur Kasap, Mert Taner, Yücel Temirodaman, Kerem Özbaş, Nafia Demircan, Ozan Gündüzalp, Fatih Albağlar, Burak Öcal, Gonca Kızılhan Daşdemir ve Tuğrul Sezgin oldu.