AK Parti Koçarlı İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı’na Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan da katıldı. Toplantıda partisinin yöneticisi ve üyeleri ile bir araya gelen Başkan Kaplan, önemli açıklamalarda bulundu. 2023 genel seçimlerinin geçmiş yıllarda yapılan seçimlerden çok daha önemli olduğunu dile getiren Kaplan, seçimlerde başarılı olmak için daha fazla çalışmaları, sıkılmadık el ve çalmadık kapı bırakmamaları gerektiğini söyledi. İktidarları döneminde ulusal düzeyde bir sürü iş yapıldığını belirten Kaplan, kısa süreli belediye başkanlığı döneminde de kendisinin önemli yatırımlara imza attığını dile getirerek, "Görevimizde daha henüz üçüncü yılımızı doldurmadık. Şantiye gibi Koçarlı Allah'a hamd olsun. Halkımızın beklentilerini ve millete verdiğimiz sözleri fazlasıyla yerine getiriyoruz. ‘Koçarlı'ya ne yapsak azdır, her şey yakışır’ dediğimiz gibi evet eksiklerimiz olabilir ama hızlı bir şekilde bir sürü meseleyi çözme iradesini, kabiliyetini salgına rağmen gösterdik. Önümüzdeki yılda da yeni yatırımlarla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"MAKUS TALİHİNİ KIRDIK"

Koçarlı'nın önünün açık olduğunun altını çizen Başkan Kaplan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"17 ilçeden birine rastgele gidin, orada Koçarlı’dan söz edildiğini duyacaksınız. O makus talihini biz kırdık, Allah'a hamd olsun ki kırdık. 1960'larda Söke'den Aydın güzergahına gidenler, Koçarlı'ya imrenirlermiş, gıptayla bakarlarmış, evet bugün geldiğimiz noktada ilçemiz; Söke'de, Didim'de, Bozdoğan'da, Kuyucak'ta, Nazilli'de hatta Buharkent'te konuşuluyor. Güzel işler oluyor ama esas mesele Koçarlı'da dere ıslahının, yeni emniyet, jandarma ve belediye binalarının, modern spor alanlarının olmuş olması değil. Bir sürü ihale var, yaptığımız ve önümüzdeki günlerde yapacağımız olduğumuz. Saysam en az 15 tane. Zaten bunları biliyorsunuz. Ama bizim o büyük fotoğrafı görmemiz lazım; 2023 seçimi, 2024'ün anahtarıdır."

"MİLLETE İYİ ANLATMAYILIZ"

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılı olan 2023'te yapılacak genel seçimlerin sonucunda, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin devam etmesini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte mecliste milletvekili çoğunluğunu sağlamaları gerektiğini belirten Belediye Başkanı Nedim Kaplan, genel seçimleri kazanmak için yaptıkları güzel hizmet ve yatırımları millete iyi anlatmalarının yanı sıra sosyal belediyeciliği de ön plana çıkarmaları gerektiğini ifade etti.

HER AY AÇILIŞ OLACAK

"2022 yılında daha çok sosyal yardımlara, daha fazla garip gurebaya, daha fazla yoksula hitap edeceğiz" diyen Başkan Kaplan, sosyal belediyeciliğin ön planda olduğu bir yılı hep birlikte izleyeceklerini bildirdi. Başkan Kaplan, şubat veya mart ayından itibaren her ay bir yatırımın açılışını yaparak, 2023 seçimlerine gideceklerini de sözlerine ekledi.