Efeler Mahallesi 1427 Sokak’taki Onur Sitesi’nde meydana gelen olayda, Aydın Sosyal Bilimler Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Ceren Naz Şamiloğlu, özel kolejde öğrenim gören arkadaşı İran asıllı Y.M. ile birlikte bilinmeyen bir nedenle intihar etmeye karar verdikten sonra kendini 9’uncu kattaki evinin balkonundan aşağıya bıraktı. Ağır yaralanan genç kız, kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi’nde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI


Genç kızın yapılan otopsisinin ardından cenazesi hastane morgundan alınarak Mevlana Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Ökdem, Efeler Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Efeler Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Esen ile aile yakınları, sevenleri ve okul arkadaşları katıldı. Ceren Naz’ın cenazesi, ikindi namazında müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Kemer Mezarlığı’na defnedildi.

“KIZIM ARKADAŞ KURBANI OLDU”


Cenazede güçlükle ayakta durabilen Ceren’in annesi Ceylan Akyüz, “Ciğerim yanıyor. Kızım arkadaş kurbanı oldu. Kızımı ben kefenledim. Şimdi onu bu soğukta kara toprağa nasıl vereyim?” diyerek feryat etti.