Nazilli’de Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nda okuma bayramı etkinliği gerçekleşti. Okumayı öğrenen 1/B Sınıfı’nın minik öğrencileri okuma bayramı mutluluğunu aileleriyle de paylaştı. Yılın ilk okuma bayramını gerçekleştiren miniklerin bu heyecanına, Nazilli İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, Okul Müdürü Erdem Şahin ve çok sayıda veli eşlik etti.

‘ÖĞRENCİLERİMİZ HEPİMİZİN ÖNCELİĞİ’


Sınıf Öğretmeni Cemal Özkaya’nın konuşmasıyla başlayan Okuma Bayramı etkinliği, öğlencilerin gösterileriyle devam etti. Etkinliğe katılan Nazilli İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, öğrencilerin bu en anlamlı gününde bulunmaktan gurur duyduğunu söyleyerek, “2021 yılına veda ederken böyle bir organizasyonda olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu okuma bayramında emeği geçen Okul müdürümüze, öğretmenimize öğrencilerimize ve tabi ki velilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımız heyecanlı. İnsan hayatında dönüm noktalarından bir tanesi de okumaya başlamaktır. Öğrenmek hayat boyu sürer gider. İlk adım olan okuma ve yazmayı öğrenmek, hayata yeni bir pencere açmak gibi. O yüzden bir bayram havasında kutlanıyor. Öğrencilerimize bakıyorum, hepsinin gözlerinin içinde gelecekle ilgili çok büyük umut var. Hepsi ışıl ışıl. Onların en iyi şekilde yetiştirilmesi hepimizin önceliği. Hayatımızda birçok noktayı unutursunuz ama bugün asla unutulmuyor. Hayatlarının bundan sonraki dönemlerde tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.
Miniklerin okuma bayramında hepsini tek tek tebrik ettiğini ifade eden Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek ise, “Sevgili öğrencilerim, okulumuzun bu güzel etkinliğinde sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. Öğretmenimize teşekkür ediyorum bu yıl okuma bayramını en erken yapan okul ve sınıfsınız. Değerli velilerimiz öğretmenlerimizi öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu pırıl pırıl gözlere hayatları boyunca başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.