CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile iktidar yolunda yeni genç seçmenlere ulaşmak için kolları sıvadı. Genç üye oranını 81 ilde arttırmayı amaçlayan CHP Gençlik Kolları, hedefe ulaşmak için çalışmalarını hızlandırdı. CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, yönetimi ile birlikte sahaya indi. Sökeli gençlere partinin projelerini tek tek anlatan Başkan Çakır ve ekibi, CHP Söke İlçe Gençlik Kolları'na 100 yeni genç üye kazandırdı. Yeni üyelere ilçe binasında parti rozetleri takıldı.

BAŞKAN ÇAKIR VE EKİBİNDEN BÜYÜK DESTEK


7 Kasım'da göreve gelen Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve yönetimi, özellikle yeni üye çalışmalarına hız verdi. 16 Kasım'da 81 ilde eş zamanlı yeni üye. stantları açılarak, gençlere CHP'nin gençlik projeleri anlatıldı. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve yönetimine yeni üye konusunda CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır ve ekibinden büyük destek geldi. Başkan Çakır, yaptığı çalışmalarla partisine 100 yeni genç üye kazandırdı. İlçe binasında düzenlenen etkinlikle yeni genç üyelere parti rozetleri takıldı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR


Yeni üyelere rozetlerini CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Zeynep Can ve Damla Hilal Gökcen taktı. Partiye yeni üye kazandırmak için var güçleri ile çalıştıklarını anlatan Başkan Çakır, “Ülke olarak çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Üzerimize düşen sorumlulukların bilincindeyiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde emin ve kararlı adımlarla iktidara gidiyoruz. İktidar yolunda bizlerle omuz omuza yürüyecek yeni üyelerimizi Cumhuriyet Halk Partisi'ne kazandırmak için çok çalışıyoruz. Kısa zamanda 100 yeni üyeyi gençlik kollarımıza kazandırdık. Daha fazlası için çok daha fazla çalışacağız. Yeni gelen arkadaşlarımızla umutla güçlü bir şekilde insanlarımıza ulaşacağız. Gençlerimiz, vatandaşlarımız bu iktidar yolumuza omuz versinler. 7 Kasım'da göreve gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik gençlerimize "mirasına layık ol, geleceği kur" çağrısında bulunmuştu. Biz de bu çağrıyı her gence ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da her zaman destekçimiz. Bize desteklerinden dolayı Özlem Başkanımıza, CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan’a, CHP Söke İlçe Yönetim Kurulu üyelerimize ve Aydın Büyükşehir Belediye Koordinatörü Fatih Akkentli’ye çok teşekkür ediyoruz.” dedi.