Ataköy Mahallesinde meydana gelen acı olayda evli ve 3 çocuk babası Murat Karaca, hayatına son verdi. Herhangi ekonomik ve psikolojik sorunu olmadığı öğrenilen Karaca’nın arkasında intihar notu bıraktığı belirlendi. Sabah saatlerinde ailesiyle birlikte kahvaltı yapan Murat Karaca, evlerinin bahçesine odun kesmeye çıktı. Birkaç odun kesen Karaca, ardından hayvanların samanlarının bulunduğu depoya girip tavana bağladığı iple intihar etti.

NOTLAR İNCELEMEYE GÖTÜRÜLDÜ

Eşini merak edip odunların yanına gelen Gülperi Karaca, eşini odunların yanında göremedi. Kapısı kapalı olan saman deposuna bakan Gülperi Karaca eşini tavana asılı halde buldu. Gülperi Karaca eşini ipten indirse de Murat Karaca’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Gülperi Karaca’nın feryadına koşan komşuları 112 ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu. Karaca’nın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken, yanında bulunan notların da kriminal incelemeye alınacağı kaydedildi.

MAHALLE YASA BOĞULDU

Eşi Gülperi Karaca, “Hiçbir derdi bir sorunu yoktu. Neden böyle etti?” diyerek gözyaşı dökerken Karaca’nın intiharı mahalleyi de yasa boğdu. Karaca’nın intihar edecek bir kişi olmadığını ifade eden mahalle sakinleri, “Bir derdi bir sıkıntısı yoktu. Kimseyle anlaşmazlığı da yoktu. Kendi halinde sevilen sayılan biriydi” şeklinde konuştu.