Konu hakkında bilgi veren Dikmen Mahallesinden öğrenci servis şoförü Arif Aydın, kendi evine de ulaşımı sağlayan yolun yapılmasını isterken, "Öğrenci servisi şoförüyüm. Yolumuzun durumu çok kötü. Her yere bilgi verdiğimiz halde yapılmadı. İlgilenen olmadı. Bazı vatandaşlar kamuya ait yolun bir kısmına taş duvar çevirdikleri için ölçüm yaptırdık. Belediye bu durumu saptadı. Yolu açmaları istendi ama bu gerçekleşmedi. Yağmurlu, karlı havalarda yol daha da kötü hale bürünüyor. Çıkıp inmekte zorlanıyoruz" dedi.

"UZUN SÜREDİR BEKLİYORUZ"


Sözlerini sürdüren Aydın, "Şarampol olmadığı için sular yola dönüyor. Yağmurlu havalarda yolda çamur oluşuyor, su birikintileri oluşuyor. Daha soğuk havalarda ve karlı havalarda yolda buzlanma oluyor. Karda inip çıkamadığımız zamanlar da oluyor. Esnafın derdi ağır. Lastiklerimiz bitiyor bu yollarda. Bir çare istiyoruz. Öncelikle şarampoller açılmalı. Belediye Başkanı ve muhtara da söyledik. Burası eski Dikmen yolu. Şarampoller kapatılınca sorun daha da büyüdü. Bu yol dar ve meyilli bir yol. Sağında solunda virajlar var. Oldukça yüksek bir alandayız. Allah korusun buradan kayıp uçsak sorumlusu kim olur, bilmiyorum" dedi.
Mahalle muhtarı Hüseyin Çeker, "Konuyu belediyeye ilettik. İlgilendiklerini söylediler. Kısa sürede yapılmasını bekliyoruz" dedi.