“İLK DEZENFEKTAN STANDI ÜRETİMİNE BAŞLAYAN FİRMA OLDUK”

Firma hakkında açıklamalarda bulunan Yörem Hijyen ve Haşere Market Genel Müdürü Özen Gündüz, “Firmamız, sektöründe 2009 yılına uzanan tecrübesi ile birlikte, kaliteli hizmet anlayışıyla Sağlık Bakanlığı ruhsatlı ürünler kullanarak, kamu ve özel kuruluşlar, endüstriyel kuruluşlar, hastaneler, belediyeler ve askeri tesislere, hem zararlı kontrolü ürünleri pazarlaması, hem de zararlı kontrolü uygulaması ile çevre sağlığı alanında hizmet vermeye başlamıştır. Aydın’da pandemi döneminde ilk dezenfektan standı üretimiyle başlayan hijyen çalışmalarımızla firmamız, haşere ilaçlama alanında hizmet verdiğimiz firma, kurum, kuruluş ve okullardan gelen talep üzerine alanını genişletti ve Temizlik ve Hijyen alanında tek tedarikçi olmaya başladı. Bu doğrultuda Aile Firması olarak hizmetlerimizi müşteri memnuniyeti doğrultusunda büyük bir özveriyle sürdürüyoruz.” dedi.

“HİJYEN MARKETİMİZLE PERAKENDE SEKTÖRÜNE ADIM ATTIK”

Dezenfektan ve hijyen malzemeleri satışıyla yeni sektöre geçiş yaptıklarını kaydeden Gündüz, “Müşterilerimizden gelen talepler üzerine sıvı temizlik ürünleri, havuz kimyasalları, temizlik sarf malzemeleri, kağıt ürün grupları, ambalaj ürünleri, gıda hijyeni ürünleri, haşere ilaçlama hizmetleri, dezenfeksiyon hizmetleri, haşere ilaçları ve ekipmanları, sinek tutucu EFK cihazları, PVC şerit perde sistemleri, hijyen ekipmanları satış ve hizmetlerini bünyemize katarak hizmet ağımızı daha da genişlettik. 2019 yılı Eylül ayında açmış olduğumuz hijyen marketimizle perakende sektörüne de adım attık. ‘Yaşadığımız alanları sadece sevdiklerinizle paylaşın’ politikamızla hem hijyen alanında hem de zararlarla mücadele alanında hizmet vermeye devam ettik. Zararlılarla Mücadele kapsamında Entegre Pest Kontrol Yönetimi prensiplerini temel ilke edinen firma olarak bu politikamızdan yola çıkıp insan yaşamı ile ilişkili tüm alanlarda, haşerelerle mücadele sistemlerini, ekonomik ölçülerde, maksimum düzeyde etkin ve doğal yaşama hassas ekolojik yöntem ve ekipmanlarla sağlayıp, uygulamaya devam ettik.” diye konuştu.

SUPTA VE SÜPERPOOL KALİTESİ İLE ATILIM YAPTIK

Her geçen yıl nitelikli bir şekilde büyümeye devam ettiklerini ifade eden Gündüz, “ 2021 yılı yılbaşında İzmir’in Torbalı ilçesinde Hijyen Market Şubemizin 2.’sini faaliyete geçirdik. Oradaki şubemizle de İzmir'deki endüstriyel kuruluşlara, okullara, kurum ve kuruluşlara malzeme tedariği noktasında satışlarımıza devam ediyoruz. Bu Kasım ayında da sektörümüzü toptan ve perakende alanında hizmet veren firmaların ana tedarikçisi olma yolunda Efeler ilçesindeki ASTİS’de bulunan merkez depomuzu faaliyete geçirdik.” şeklinde konuştu. Supta Yeni Nesil Temizlik Ürünleri ile Süperpool Havuz Kimyasalları markalarının ürünleri ile atılım yaptıklarını aktaran Gündüz, “Apartman, Site, Residans gibi ortak yaşam alanlarına ful paket olarak verdiğimiz İlaçlama, Dezenfeksiyon Hizmeti, Temizlik Malzemeleri ve Havuz Kimyasalları Satışı ile tercih edilebilirlik ağımızı genişletmeye devam ediyoruz.” dedi.