Nazilli Kent Konseyi Başkanı Gürkan Yenipazarlı ve yürütme kurulu üyeleri, geçtiğimiz haftada koronavirüse yakalanan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yenipazarlı eşliğinde gerçekleşen ziyarete yürütme kurulu üyeleri, Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetçioğlu, Prof. Dr. Neval Genç, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Ayşe Aktaş, Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği Başkanı Meltem Tuğral, Osman Yalın, Mustafa Bozkır katıldı.

‘SİZLERLE GÜZEL İŞLER YAPMAYA HAZIRIZ’

Ziyaret sırasında Başkan Özcan’a öncelikle geçmiş olsun dileklerini sunan Kent Konseyi Başkanı Gürkan Yenipazarlı, “Başkanım bizler seçimden sonra belediyemizle beraber çalışan Kent Konseyimizde yönetimimle birlikte sizleri ziyaret edip geçmiş olsun dileyelim istedik. Sizlerle beraber en güzel projelerle en iyi işlerle çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Tabi ki sizlerin desteğinizi arkamızda hissediyoruz. Şehrimiz için çocuklarımız ve geleceğimiz için güzel işler yapmaya hazırız. Tekrar geçmiş Sayın Başkanım” şeklinde konuştu.

‘SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYACAĞIM’

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Özcan, Konsey üyelerine çalışmalarında başarılar dilerken, “Öncelikle bu kıymetli heyetin nazik ziyaretinden dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum. Yeni görevleriniz hayırlı olsun. Kent Konseyinin ne demek olduğunu, kent konseyinin içinden gelen bir başkan olarak çok iyi biliyorum. Biz Nazilli’de seçim sürecinde hep söylediğimiz bir şey vardı; ‘Nazilli’yi birlikte yöneteceğiz’ diye. Şimdiye kadar her türlü kurumda birlik, beraberlik ve istişare içerisinde çalıştık ve yürüttük. Gönül ister ki hiçbir sıkıntı olmasın. Türk halkı aziz bir millet ve tüm zorlukları aşabilir bir millet. Bu zorlu süreci hep birlikte aşarken bu dayanışmanın bize de şahsınıza da çok farklı getirileri olduğunu görüyorum. Birlikte çalışmaktan güç doğuyor ve sizlerle çalışmaktan gurur duyacağım bu heyete başarılar diliyorum” dedi.