Atça'da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçim yarışı başladı. Sultanhisar ilçesinin sevilen esnaflarından Bera Bilişim Teknolojileri’nin sahibi Necati Ceyhun Özen, bir kafede düzenlenen tanıtım toplantısı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Başkan adayı Özen, Yönetim ve Denetim Kurulu listesini yedekleriyle şimdiden açıklayarak her zaman esnafa karşı şeffaf olacaklarını ifade etti.
Atça Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şubat ayı içerisinde olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. 300'ü aşkın esnafın oy kullanma hakkına sahip olduğu genel kurulda 4 yıl süre ile görev yapacak olan başkan, yönetim ve denetim kurulları belirlenecek. Genel kurul öncesi, Atçada 10 yıldır esnaflık yapan 37 yaşındaki evli ve üç çocuk babası Necati Ceyhun Özen, ‘Aday olmak herkesin en demokratik hakkıdır’ diyerek başkanlığa adaylığını açıkladı.

'KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN ADAYIZ'


Oda üyesi esnafa şeffaf, dürüst ve paylaşımcı bir yönetim sözü veren Özen, amaçlarının üyelerinin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişlik kazanmalarına öncülük etmek olduğunu, esnafın daima yanında olan bir yönetim için aday olduğunu belirtti. Özen adaylık açıklamasında, "Koltuk için değil, hizmet için adayız. Yönetim ve denetim kurulu üyelerimizle çıktığımız bu yolun sonu inşallah zafer olacak, siz değerli esnafımızı asla mahcup etmeyeceğiz. Şeffaf bir yönetim kurulumuz olacak, esnafla düşünüp esnafla karar vereceğiz. En büyük amacımız esnaf arkadaşlarımıza köprü olmak" ifadelerini kullandı.

'ESNAFIMIZIN HAKKINI VE HUKUKUNU KORUYACAĞIZ'


Koronavirüs sürecinde esnafın zorlandığına değinen Özen, "Özellikle son dönemde dünya olarak mücadele verdiğimiz koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan sıkıntıların etkilediği esnaf kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstereceğiz. Her türlü ortamda esnafımızı layıkıyla temsil edip, esnafımızın hakkını ve hukukunu sonuna kadar koruyacağız" dedi.
Özen, Yönetim ve Denetim Kurulu listesinde ise, Alihsan Oskay, Mustafa Bursalı, İbrahim Özdemir, Bahar Ateşçi, Metin Vurmaz, Ümit Akpınar, Ahmet Kıvrak, Fahri Atman, Semih Atıcı, Fatih Oğuzalp, Ahmet Gökhan Köse, Ercan Sarıkaya , Murat Uslu, Harun Özdemir, Mehmet Şengül, Suna Dursun, Özgür Erdoğan, Mehmet Çimen, Ufuk Yalçınkaya, Mehmet Ekimci isimlerinin yer aldığını açıkladı.