Nazilli’de Elektrik Elektronik Sıhhi Tesisat Saat Radyo Tamircileri Odası’nda 16 Ocak’ta yapılacak seçim öncesi başkan adayları adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak telefon ve aksesuarı toptancılığı ve perakende satışı yapan Ümit Dumanoğlu, 16 Ocak’ta yapılacak olağan genel kurulda aday olduğunu açıkladı. Nazilli Belediyesi’ne ait Hangar Kafe'de gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal, Nazilli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ümit Özmen, esnaflar ve oda üyeleri katıldı. Üyelerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen, çözüm üreten bir yönetim anlayışı ile çalışacaklarını söyleyen Dumanoğlu, "Daima üyelerimiz için çalışacağız. Bunun sözünü veriyoruz" dedi.

"ESNAF FONU OLUŞTURACAĞIZ"

Projelerini anlatarak konuşmasına başlayan Ümit Dumanoğlu, esnaf fonu oluşturacaklarını dile getirdi. Dumanoğlu, “Biz üyelerimizin yanında olacağımızın sözünü vererek bu yola çıktık. Bu doğrultuda zor durumda olan üyelerimize destek amacıyla elektrikçiler, elektronikçiler, sıhhi tesisatçılar, emlakçılar, müteahhitler ve bünyemizde yer alan diğer iş alanları için esnaf fonu oluşturacağız" dedi.

“DEĞİŞİM, YENİLİKLERİ BERABERİNDE GETİRİR”

Kayıt dışına son vereceklerini dile getiren Dumanoğlu, “Farklı kurum ve kuruluşlarda elektrikçi olarak çalışan bazı şahıslar müteahhitlerle bireysel olarak anlaşarak binaların elektik aksamını tabiri caizse kayıt dışı yapıyorlar. Bu da hem üyelerimizin iş kaybına hem de binalar için ilerde önüne geçilemeyecek sorunlara yol açıyor. Oda başkanı olmamız durumunda bu sorunu çözeceğimizin de sözünü veriyoruz. Hedefimiz odamızı en iyi yerlere getirmek. Bugüne kadar yaşanılan olumsuzluklara bir sünger çekip, güçlü ve genç yönetimimizle göreve talibiz. Değişim her zaman yenilikleri beraberinde getirir. Seçime kadar var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.