AYTO Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken başkanlığında gerçekleştirildi. AYTO Hizmet Binasında bulunan Vali Erol Ayyıldız Toplantı Salonundaki toplantıda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, odanın pandemi sürecinde yaptığı çalışmalar, girişimler ve güncel ekonomi konuları hakkında iki sunum gerçekleştirdi.
Koronavirüs salgını sürecinde, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı olarak ve Oda olarak Üyeleri ile gerek pandemi ile gelen genelgelerin duyuruları gerekse farkındalık kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar olmak üzere kesintisiz iletişim halinde olduklarını dile getiren Ülken, Aydın ilinin ve AYTO Üyelerinin sorun ve taleplerini başta TOBB ve ilgili Bakanlıklar olmak üzere ilgili mercilere ilettiklerini belirtti.

“PROJELER ÜRETMEYE DEVAM ETTİK”


Koronavirüs salgını sürecinde sadece süreç, kriz yönetimi değil aynı zamanda kente ve AYTO Üyelerine katkı sunacak projeler geliştirmeye devam ettiklerini dile getiren Ülken, AYTO’nun yıl içerisinde gerçekleştirdiği AB projelerine ve Çıldır Havaalanının Yolcu Trafiğine açılması, lojistik köy kurulması gibi kentin kalkınmasına katkı sağlayacak fizibilite projelerine değindi.
Toplantı sonunda AYTO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri faaliyet gösterdikleri sektörlere yönelik değerlendirmelerde bulundu ve 2022 yılı ekonomisinden beklentiler ele alındı