Aydın’da 2018 yılının Temmuz ayında kurulan Aydın Otizm ve Spor Kulübü’nde kongre heyecanı yaşandı. Dernek binasında gerçekleştirilen kongre, tek liste halinde yapıldı. Kullanılan oyların tamamını alan Adnan Özdemir, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

“AYDIN’DA FARKINDALIK YARATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”


Katılımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür eden Özdemir, derneğin kuruluş aşamasından günümüze kadar süreci anlatarak üyeleri bilgilendirdi. 12 kişiyle yola çıktıklarını belirten Özdemir, büyüyerek devam etmenin, otizm konusunda Aydın’da farkındalık yaratmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kongrenin hayırlı olmasını dileyen başkan Özdemir, “Çoban ateşi yakmamızdan bu yana üç yılımız geçti. Pandemiden sonra çoban ateşini güçlendirmenin zamanı ama bunu sadece yönetim kurulu olarak değil tüm üyelerimiz ve destekçilerimizle sağlayabiliriz. Otizme mavi ışık yakan tüm herkesi selamlıyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

YENİ YÖNETİM


Özdemir başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: “Şakir Bozdağ, Feri Yaman, Nuri Orhan, Elvan Güçerdem.” Yedek yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Mürüvvet Olgun, Hafize Bozdağ, Rukiye Özdemir, H. Rahmi Yaman ve Serkan Volkan.”
Cumhur Çelik, Doğan Arıcı ve Mehmet Demirbakan Denetleme Kurulu asil üyeleri olurken yedek üyelerde ise Sümeyra Tekerdönmez, Aslıhan Gerbağa ve Firdevs Türkek yer aldı. Disiplin kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Ayşegül Çiğiltepe, Nebahat Tuğyan ve İsmet Öztürk.” Disiplin kurulu yedek üyesi ise Deniz Uygun’dan oluştu.