Kuşadası’nda, Belediye Başkanı Ömer Günel’in başlattığı hizmet atağı her alanda kesintisiz sürüyor. İkiçeşmelik Mahallesi’nde yapımına başlanan Taziye Evi’nin çalışmalarında son aşamaya gelindi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 katlı binanın dış cephesi ile elektrik ve su tesisatları tamamlandı. Ekipler binanın iç dekorasyonunu tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Park alanı olarak kullanılacak arazide ise hafriyat ve tesviye çalışmaları sona erdi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkileri Taziye Evi ve Park Alanı projesinin kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Çalışmalar tamamlandığında yapının 1. katı anne-bebek evi, 2. katı taziye evi, 3. katı ise çocuk kütüphanesi olarak kullanılacak. 400 metrekarelik proje alanında ayrıca çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları ile kafeterya bulunacak.

“KÜLTÜMÜZDE BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”


Uzun yıllar ikiçeşmelik Mahallesinde yaşayan sakinler yapılan taziye evinden memnuniyetini dile getirdiler. “İkiçeşmelik Mahallesi uzun yıllardır belediye hizmetlerinden mahrum bırakılmış bir bölgeydi. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’in göreve gelmesiyle birlikte mahallemiz değişmeye başladı. Kuşadası’nda taziye evi yoktu. Taziye evleri özellikle Doğu ve Güneydoğulu vatandaşların kültüründe büyük önem taşır. Bu ihtiyacımızı karşıladığı için başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

“CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILDI”

Uzun yıllardır İkiçeşmelik Mahallesi’nde yaşayan başka bir vatandaş da “İki yıl öncesine kadar İkçeşmelik Mahallesi çok kötü durumdaydı. Kaldırımlarda yürüyemiyorduk. Kuşadası Belediyesi mahallemizde ciddi çalışmalar yaptı. Şimdi de taziye evi yapılıyor. Taziye evi Kuşadası için önemli bir proje. Başkanımız Sayın Ömer Günel’e çok teşekkür ederim” diye konuştu.