ADÜ merkez Kampüs Tralleis Meydanı’nda gerçekleşen etkinlikte, aktif olarak çalışmalarını yürüten 71 öğrenci topluluğu, stantlarda çalışmaları hakkında bilgi vererek çeşitli etkinliklerle beraber üye kabulü yaptı. Öğrenci toplulukları stantlarını gezen ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren öğrenciler, topluluklarını tanıttı. Öğrenciler ile sohbet ederek sosyal faaliyetlerin destekçisi olduğunu belirten Üniversite Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerin öz çekim isteklerini kırmadı.

ÖĞRENCİ ODAKLI ÜNİVERSİTEYİZ


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin, öğrenci odaklı yaklaşımı esas aldığını vurgulayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, eğitimi bir insan atlası çalışması olarak gördüğünü, öğrencilerin eğitim hayatlarında bilimsel donanımın yanında sosyal anlamda da güçlü olarak yetişmelerine önem verdiğini ifade etti.
Öğrencilerin çeşitli etkinlikler düzenlediği ve yoğun katılımla gerçekleşen Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’nde, öğrencilere keşkek ve aşure ikramı yapıldı.