Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta geçtiğimiz hafta Kemalpaşaspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek yükselişe geçen ve ligde 9 puanla altıncı sırada yer alan Aydın Yıldızspor’da kanat oyuncusu Emirhan Özkan’dan kötü haber geldi. Üç maçlık kırmızı kart cezasının sona ermesinin ardından yeniden formasına kavuşan ve Kemalpaşaspor maçında ilk iki gole imza atan Emirhan Özkan’ın sert geçen karşılaşmada sağ ayak bileği kırıldı. Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan mavi-beyazlıların önemli oyuncularından Özkan, ameliyat oldu.

YÖNETİM, ÖZKAN’I YALNIZ BIRAKMADI


Başarılı bir operasyon geçiren genç oyuncuyu, mavi-beyazlı yönetim yalnız bırakmadı. Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, yönetim kurulu üyeleri Birol Uzun, Mutlu Gelmez ve Sportif Direktör Göksel Özdemir, genç oyuncuyu hastanede ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

“GALİBİYETE SEVİNEMEDİK”


Kemalpaşaspor maçında Emirhan Özkan’ın yaşadığı sakatlıktan dolayı aldıkları galibiyete sevinemediklerini belirten Başkan Özcan, “Emirhan bizim için çok kıymetli ve önemli oyuncularımızdan biriydi. Emirhan’ın sakatlığı bizleri derinden üzdü. Biz maçta galibiyeti değil, Emirhan’ı düşündük. Emirhan’ın kısa zamanda sakatlıktan kurtulup, takımımıza geri dönmesini ve yeniden Yıldızspor formasını giymesini canı gönülden bekliyoruz” dedi. Öte yandan, üç ay sahalardan uzak kalacak olan Özkan’a doktorlar tarafından ligin son haftalarına yetiştirilebilmek için yoğun bir tedavi uygulanacağı bildirildi.