BBP İlçe Başkanı Nuri Kısa, Başkan Vekili Şirin Orçun, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Cırt, Kültür ve Sanat Etkinlikleri Başkanı Mualla Madran, Disiplin Kurulu Başkanı Kadriye Şen, Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Kenan Şen'den oluşan parti heyeti Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletildiği nezaket ziyaretlerinde istişarelerde bulunuldu.
AK Parti ziyaretinde BBP yönetimini AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekli, Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, Belediye Meclis Üyeleri Fatih Akkın ve Memduh İlgili, CHP ziyaretinde ise CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akif Gencay ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyaretler hakkında bilgi veren BBP İlçe Başkanı Nuri Kısa, "İlçe Kongremizi hayırlısıyla gerçekleştirdik. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç ve yönetimini ile kongremizde sırasında iyi dilek ve temennilerini ileten CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı ve yönetimini ziyaret edip hem teşekkür etmek istedik hem de ilçemiz menfaatine olabilecek her konuda birlik beraberlik içerisinde hareket edebileceğimizi göstermek istedik. Misafirperverliklerinden dolayı her iki parti ilçe yönetimimize teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta başında da yine kongremizde bizlerle birlikte olan İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret edeceğiz" dedi.