Kuşadası Sea Light Otel’de 2 gün süren AK Parti Teşkilat Akademisi eğitimlerinin ilk gününde AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, ‘Teşkilatın el kitabı’, Şaban Kızıldağ ‘Etkili iletişim’, Haluk İpek ‘AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider’, Vehbi Vakkasoğlu ‘Ak değerler’, Ömed İleri ‘Savunma Sanayi-Teknoloji- Ulaştırma’, Hakan Çavuşoğlu ‘Dünyanın yeni yıldızı Türkiye’ konularında teşkilat mensuplarına eğitim verdi. İkinci gün Abdurrahman Uzun sohbeti ve Uğur Işılak konseriyle motivasyonu artan AK Partililer, Tacettin Kutay’dan ‘Siyasal iletişim ve yeni medya’, Mücahit Yanılmaz’dan ‘reformcu AK Belediyecilik’ konularında eğitim aldı.

"VERİMLİ BİR PROGRAM OLDU"


Programa Karacasu'dan İlçe Başkanı Fuat Meriç ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekli ve yönetimi, gençlik kolları üyeleri ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri Memduh İlgili ve Fatih Akkın katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, "Teşkilat Akademisi Aydın Eğitim Programımıza katılım sağladık. Verimli bir program oldu. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.
Belediye Meclis üyelerinden Fatih Akkın, “Bu Hikayenin Kahramanı Sensin” temasıyla başlatılan, kıymetli eğitimler içeren Teşkilat Akademisi Aydın Eğitim Programımız sona erdi. Büyük ve Güçlü Türkiye’nin inşasına katkı sunmak için çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza ve kıymetli konuşmacılarımıza teşekkür ederiz" dedi. Öte yandan il merkezi ve tüm ilçelerden her bir katılımcının programa kendi imkanlarıyla katıldığı, partililerin konaklama ücretini kendilerinin ödediği, partiden bir harcama yapılmadığı öğrenildi.