Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta lider değişti. Lider İncirliova Belediyespor, sezonun altıncı hafta maçında, Germencikspor'u evinde ağırladı. Germencikspor ile 1-1 berabere kalarak, puanını 12'ye çıkaran İncirliova Belediyespor, liderliği Aydınspor'a kaptırdı. Aydınspor, Koçarlı Belediyespor'u 4-0 yenerek, puanını 13'e yükselti.

2 GOL ATILDI


İncirliova Yaşar Kocabıyık Stadı’nda oynanan maçı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı, Germencikspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sami Ağraş ve çok sayıda taraftar izledi. Hakem Okan Yılmaz’ın yönettiği karşılaşmada, Germencikspor 12'nci dakikada Serdar Sağdıç'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran İncirliova Belediyespor'da 44'üncü dakikada sahneye İlker Kalay çıktı. Kalay, kafa ile attığı golle maçı 1-1'e getirdi. Maçın ilk yarısı, beraberlikle sona erdi.

4 TOP DİREKTEN DÖNDÜ


İkinci yarıya ev sahibi ekip, hızlı başladı. Çok sayıda gol pozisyonuna giren İncirliova Belediyespor, direğe takıldı. Dört topu direkten dönen İncirliova Belediyespor, taraftarına adeta saç-baş yoldurdu. Genç oyunculardan kurulu Germencikspor’un deneyimli kalecisi Uğur İbrahim Orcan da muhteşem kurtarışlara imza attı. Maçın 1-1 tamamlanması ile her iki takım da 1’er puana razı oldu. Bir maç eksiği bulunan Germencikspor, puanını ikiye çıkardı. Mücadelenin sona ermesinin ardından, hakemler ile taraftarlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis araya girerek, gerginliği sona erdirdi.